Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!


Ακούω κατά καιρούς διάφορες ιστορίες ανθρώπων, που έχουν περάσει μια ζωή με δυσκολίες, προβλήματα και κινδύνους. Και αναρωτιέμαι: Πόσο δυνατοί είναι, παρόλο που από την παιδική τους ηλικία βασανίστηκαν πολύ, αντιμετώπισαν ανθρώπους που τους εκμεταλλεύτηκαν, τους κακοποίησαν, τους κορόιδεψαν!!!
Δεν άξιζε σε αυτούς τους ανθρώπους να ζήσουν κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν το κακό ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους! Ένα παιδί, μια τρυφερή ψυχή, δεν το βασανίζεις! Δεν το  πετάς σαν σκουπίδι! Το αγαπάς και το φροντίζεις σαν το λουλουδάκι που περιποιείσαι και ποτίζεις κάθε μέρα, περιμένοντας να μεγαλώσει!
Όταν αυτό το παιδί μεγαλώσει, υπάρχει κίνδυνος να βρει μπροστά του ανθρώπους που θα του φερθούν με παρόμοιο τρόπο. Δεν θα τον υπολογίζουν σαν άνθρωπο, θα είναι έρμαιό τους.
Όμως, κάποια στιγμή, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, και όλοι αυτοί οι αδικημένοι υψώνουν το ανάστημά τους απέναντι στους καταπιεστές τους και δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι και τι μπορούν να καταφέρουν για τον εαυτό τους αυτή τη φορά.
Έχουν μάθει να κόβουν τους άλλους από χιλιόμετρα μακριά, ξέρουν πότε κάποιος δεν είναι ειλικρινής μαζί τους, δεν τους ξεγελά κανείς!
Ίσως έχουν και ανεπτυγμένη τη διαίσθησή τους, σε βαθμό που δεν καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι γύρω τους. Αυτό τους βοηθά να αποφεύγουν πλέον όσα δεν τους είναι χρήσιμα σε αυτή τη ζωή.
Γιατί τώρα, είναι η σειρά τους να λάμψουν, να κερδίσουν το χαμένο χρόνο, να ζήσουν επιτέλους τη ζωή που τους αξίζει!
Εσύ λοιπόν που πέρασες τόσα πολλά, που οι άλλοι γύρω σου δεν σε σεβάστηκαν, σήκω τώρα και δείξε τους ποιος είσαι. Κάνε ότι χρειάζεται για να θωρακίσεις τον εαυτό σου και να γαληνέψεις την ψυχή σου. Αξίζεις τα καλύτερα και τώρα είναι η ώρα να τα απολαύσεις.
Μην το ξεχνάς, είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου