Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…


Μια νέα χρονιά, γεμάτη όνειρα κι ελπίδες για ευτυχία και επιτυχία. Ένα νέο ξεκίνημα για τον καθένα μας, που θα μας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας. Μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν σε λίγες ώρες την έλευση του νέου έτους.
Άλλοι στα σπίτια τους με οικογένεια και καλούς φίλους, άλλοι έξω σε κέντρα διασκέδασης.
 Όπως και να έχει, τα μεσάνυχτα θα συμβεί κάτι μαγικό. Οι ευχές, οι αγκαλιές και τα φιλιά θα έχουν την τιμητική τους. Και είναι πραγματικά πολύ όμορφες αυτές οι στιγμές.
Δεν θα γράψω πολλά. Είναι όλα τόσο αυτονόητα αυτό το βράδυ. Η καρδιά και το μυαλό θα γεμίσουν με κάθε λογής σκέψεις και συναισθήματα. Όμορφες σκέψεις και όμορφα συναισθήματα. Θετική ενέργεια, ζωντάνια, διάθεση για δράση.  
Η νέα χρονιά που θα έρθει, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας ζωής. Θα φύγει το παλιό και θα έρθει το καινούργιο με όλα τα όμορφα δώρα του.
Ας είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, να ανοίξουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας και να καλωσορίσουμε την «αναγέννησή μας», το φως και τη χαρά.
Το 2019 μας περιμένει να το ζήσουμε με πάθος, με αγάπη και με μια υπόσχεση, πως όπως την πρώτη μέρα του χρόνου, έτσι και τις υπόλοιπες θα είμαστε έτοιμοι για τα καλύτερα, όποια κι αν είναι αυτά για το καθένα από εμάς.
Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου